coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Spaanse club Real Madrid versloeg woensdagavond de Engelse bezoekers Liverpool met 1-0 in een wedstrijd in het Santiago Bernabeu-stadion in de tweede etappe van de achtste finales in de Champions League (Champions League) voor het seizoen. 2023/2022.

Karim Benzema scoorde het enige doelpunt voor Al-Merengue toen het team zich kwalificeerde voor de kwartfinales van de Champions League, 6/2 in totaal.

Dit is de zevende overwinning van Real Madrid op rivaal Liverpool in de laatste 8 wedstrijden tussen deze twee teams in de Champions League.

En de bal van de Egyptische ster, Mohamed Salah, ging verder voor “Al-Meringhi”, omdat hij tegen hem niet de smaak van de overwinning proefde in 8 wedstrijden in de “Champions League”, in de trui van de Italiaanse club Roma en rood”.

Terwijl de Italiaanse club Napoli Eintracht Frankfurt met 3-0 versloeg in een wedstrijd onder leiding van Diego Armando Maradona.

En Napoli scoorde doelpunten: Victor Osimhen (dubbel) en Piotr Zelenski, voor plaatsing van het team in de kwartfinales met een totale score van 0/5.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *