FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

De Colombiaanse marine heeft 3 ton cocaïne in beslag genomen van een drugssmokkelschip.

Waar de Colombiaanse Nationale Marine een half ondergedompeld schip (onderzeeër) onderschepte met de lichamen van twee doden en twee anderen in slechte gezondheid, evenals een schip met ongeveer 3 ton cocaïne in de Stille Oceaan.

Het schip, dat ongeveer 15 meter lang was, werd drijvend gevonden in de Stille Oceaan voor de kust van Colombia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *