FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Donderdag opent de Saoedische Gymnastiekfederatie haar nieuwe sportseizoen met de organisatie van het kwalificatiekampioenschap van het Koninkrijk voor de Cubs-etappe in het stadhuis van Prins Saud bin Jalawi in Al-Rakah, waarvan de wedstrijden tot aanstaande zaterdag zullen doorgaan.
Aan het kwalificatietoernooi doen 7 clubs mee, te weten: “Al-Khuwailediyah, Al-Shabab, Al-Ittihad, Al-Ibtisam, Al-Salam, Al-Watan en Al-Ittifaq”.
Suleiman Al-Jasser, president van de Saudi Gymnastics Federation, bevestigde van zijn kant dat alle voorbereidingen zijn getroffen voor de start van het nieuwe sportseizoen, waarin vele lokale kampioenschappen zullen worden georganiseerd voor verschillende klassen, podia en leeftijdsgroepen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *