coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Van de aanwezigheid van Bashar al-Assad in Rusland tijdens zijn eerste bezoek na de aardbeving buiten het Midden-Oosten en zijn interactie met de Saoedische minister van Energie die hints gaf om geen olie te verkopen aan een land dat een prijsplafond oplegt aan olie uit het koninkrijk, tot de Russische zoektocht naar het wrak van een Amerikaanse drone die zijn ondergang veroorzaakte, tot de ontdekking van “FIFA”. Over de details van het WK-systeem van 2026… Hier is een dagelijkse samenvatting van CNN Arabic met koppen van enkele van de belangrijkste verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Bashar al-Assad arriveert in Rusland voor gesprekken met Poetin, zijn eerste bezoek buiten het Midden-Oosten sinds de aardbeving

Het Syrische presidentschap kondigde dinsdag de komst aan van de Syrische president Bashar al-Assad voor een officieel bezoek aan Moskou om te praten met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin.

Hij reageerde op hints van de Saoedische minister van Energie dat hij geen olie zou verkopen aan een land dat een prijsplafond oplegt aan de olie van het koninkrijk.

Activisten verspreidden op sociale media de verklaringen van de Saoedische minister van Energie, prins Abdulaziz bin Salman, en zijn dreigement om geen olie te verkopen aan een land dat een prijsplafond zou kunnen opleggen aan olie uit zijn land.

VAE.. Adviseur van de president reageert op het rapport van Human Rights Watch over de situatie van Afghaanse asielzoekers

De adviseur van de president in de VAE, Anwar Gargash, reageerde op een rapport van Human Rights Watch over de omstandigheden van Afghaanse asielzoekers die worden vastgehouden in de Emirates Humanitarian City, een humanitair logistiek centrum in Abu Dhabi.

Nadat het boven de Zwarte Zee was neergeschoten, zoekt Rusland naar het wrak van een Amerikaanse drone om het te ‘bekijken’

Secretaris van de Russische Veiligheidsraad en voormalig hoofd van de Federale Veiligheidsdienst Nikolai Patrushev zei woensdag dat Rusland zal proberen om het wrak van de Amerikaanse MQ-9-drone die in de Zwarte Zee is gevallen, te bemachtigen voor onderzoek.

48 teams met een recordaantal wedstrijden.. “FIFA” onthult het systeem voor het WK 2026.

De Internationale Voetbalfederatie (FIFA) heeft het systeem van het WK 2026 onthuld, dat zal worden gehouden in de landen Canada, Mexico en de Verenigde Staten van Amerika.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *