coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

nadat het is beschuldigd van het niet betalen van alimentatieof Thiago Rodrigues Hij ging deze zondag (3 december) naar sociale media om de berichten van voormalig rokkenjager, journalist en presentator Cris Dias te weerleggen. “Op een dag, minder dan 24 uur ‘te laat’ met het betalen van mijn kinderalimentatie, en wordt het tegen mij gehouden!?” vroeg ze in een Instagram-bericht.

“Het verkoopt voor weken, maanden, zo is het niet. Een dag te laat en kan het met een man? Ik kan het niet vragen, het is normaal!”, schreef hij aan de acteur. “Hoe kon mijn zoon hem meenemen? Duizenden mensen hebben me op mijn Instagram gezien, me bespotten, me uitlachen, me aanvallen!” Rodrigues argumenteerde.

venster._taboola = venster._taboola || []; _taboola.push({ mode: “thumbnails-mid-gallery”, container: “54-taboola-widget-1-photo-galley”, position: “54-Widget 1 photo gallery”, target_type: “mix” }) ;

Publicidade do Parceiro Metropoles 1

0

In de tekst suggereerde hij echter dat hij de zaak zou voorleggen aan justitie: “Maar nu ik heb besloten mezelf te verdedigen, sta ik niet langer toe dat dit circus dat is gemaakt op absurditeiten (…) van duizenden agressieve berichten, en ik zal mezelf niet gaan verwijderen of het resultaat van onverantwoordelijkheid zal daar worden aangekondigd voor gerechtelijke analyse.”

Bekijk het volledige bericht:

Bekijk die foto op Instagram

venster._taboola = venster._taboola || []; _taboola.push({ mode: “thumbnails-c-3×1”, container: “taboola-mid-article”, position: “Mid Article”, target_type: “mix” });

Een post gedeeld door Thiago Rodrigues (@euthiagorodrigues)

Niet op zaterdag, liet Cris Dias weten op Twitter dat de acteur de uitbetaling van het kinderpensioen heeft uitgesteld. “We hebben geen contact meer met mijn liefste, die geen contact opneemt met mijn zoon. Is het mogelijk dat ik me zorgen moet maken?” Escruveu Dias.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *