FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Saoedische minister van Energie Prins Abdulaziz bin Salman zei: “Als er een prijsplafond wordt opgelegd aan Saoedische olie-export, zullen we geen olie verkopen aan een land dat een prijsplafond oplegt aan onze voorraden, en wij zal de olieproductie verminderen.” ” Hij voegde eraan toe: “Het zou me niet verbazen als andere landen hetzelfde doen.”

In een interview met Energy Intelligence, waarvan de tekst werd gepubliceerd door het Saudi Press Agency (SPA), beantwoordde prins Abdulaziz bin Salman de vraag: “Is het mogelijk dat OPEC Plus haar besluit van oktober tegen het einde van het jaar wijzigt?” en de productie te verhogen?” Hij zei: “Er zijn veel factoren die markttrends beïnvloeden, en de wereldeconomie zal naar schatting dit jaar en volgend jaar blijven groeien, maar er is nog steeds onzekerheid over het groeitempo. Bovendien is China onlangs begonnen met een herstelfase na langdurige shutdowns.” na de pandemie van het coronavirus, maar de periode die nodig is voor herstel is nog onduidelijk.

Hij voegde eraan toe: “Economisch herstel veroorzaakt inflatoire druk, en dit kan centrale banken ertoe aanzetten hun inspanningen om de inflatie onder controle te houden te intensiveren, en de wisselwerking tussen deze en andere factoren beperkt de duidelijkheid en de enige verstandige koers die gevolgd kan worden in een dergelijke omgeving van onzekerheid is om een overeenkomst handhaven die we in oktober vorig jaar hebben gesloten tot het einde van dit jaar en dat is wat we van plan zijn te doen, want we moeten ervoor zorgen dat de positieve signalen duurzaam zijn.”

Hij zei: “Er zijn mensen die nog steeds geloven dat we de overeenkomst voor het einde van het jaar kunnen wijzigen, en ik zeg hen dat ze moeten wachten tot vrijdag 29 december 2023 om getuige te zijn van onze volledige naleving van de huidige overeenkomst. “

En over zijn mening over de herintroductie van vertegenwoordigers in het Amerikaanse Congres, over het wetsontwerp “No Monopolistic Blocks for the Production and Export of Oil” (NOPEC), en over zijn geloof in de mogelijkheid om een ​​prijsplafond te hanteren? Antwoord: “Er is een groot verschil tussen de NOPEC-wet en de verlenging van het prijsplafond, maar hun potentiële impact op de oliemarkt is vergelijkbaar, aangezien dergelijk beleid nieuwe risico’s en meer onduidelijkheid met zich meebrengt in een tijd waarin duidelijkheid en stabiliteit het meest nodig zijn .”

En hij vervolgde: “Ik moet mijn standpunt herbevestigen dat ik in augustus en september heb uitgesproken, toen ik benadrukte dat dergelijk beleid onvermijdelijk de instabiliteit en schommelingen van de markt zal verergeren, wat een negatieve invloed zal hebben op de olie-industrie. Aan de andere kant deed OPEC Plus zijn best. Het slaagde erin stabiliteit en hoge transparantie op de oliemarkt te bereiken, vooral in vergelijking met alle andere grondstoffenmarkten.

Hij verklaarde dat “het NOPEC-wetsontwerp geen rekening houdt met het belang van het hebben van productiecapaciteitsreserves en de gevolgen van het ontbreken van dergelijke reserves op de oliemarkt, en het NOPEC-wetsontwerp verzwakt investeringen in olieproductiecapaciteit, en zal ook ervoor zorgen dat het wereldwijde aanbod in de toekomst scherp onder de vraag zal dalen, en het effect hiervan zal overal ter wereld voelbaar zijn, in producerende en consumerende landen, maar ook in de olie-industrie. Dit geldt ook voor een prijsplafond, of het nu wordt opgelegd aan een land of een groep van landen, en aan olie of een ander goed, aangezien het zal leiden tot een ongewenste reactie, individueel of collectief, met onaanvaardbare gevolgen die fluctuaties vertegenwoordigen. en instabiliteit op de markten.

Hij zei: “Daarom, als er een prijsplafond wordt opgelegd aan Saoedische olie-export, zullen we geen olie verkopen aan een land dat een prijsplafond oplegt aan onze voorraden, en zullen we de olieproductie verminderen, en het zal me niet verbazen als andere landen neem dezelfde maatregel.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *