1k-free-spins-coin-master-2023 free-spins-coin-master-unlimited

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten van sociale media verspreidden afbeeldingen en videoclips van de overleden Saoedische monarch, koning Abdullah bin Abdulaziz, en de overleden minister van Buitenlandse Zaken van het koninkrijk, prins Saud Al-Faisal, op de verjaardag van de intrede van het schiereiland Shield trekt medio maart 2011 Bahrein binnen

Er wordt vermeld dat in het kader van de gezamenlijke verdediging van de landen van de Samenwerkingsraad van de Golf, “het Koninkrijk Saoedi-Arabië, als een teken van solidariteit met zijn zusterstaten, het initiatief nam om de Peninsula Shield Force te vormen, als de Supreme De Raad besloot tijdens zijn derde zitting in het Koninkrijk Bahrein in 1982. , en de aanwezigheid van de troepenmacht werd in 1985 geïntegreerd in het hoofdkwartier in Hafr Al-Batin in het Koninkrijk Saoedi-Arabië. In 1990 begonnen studies voor de ontwikkeling van de Peninsula Shield Force en in het licht hiervan werd de strijdmacht ontwikkeld tot een volledig geautomatiseerde infanteriedivisie, “volgens een eerder rapport dat werd gepubliceerd door het officiële Saoedische persbureau.

Wat de gezamenlijke verdediging van de Samenwerkingsraad betreft, de lidstaten ondertekenden deze overeenkomst in 2000, en het kwam als het hoogtepunt van vele jaren van militaire samenwerking en de kristallisatie van het kader en de principes van zijn doelstellingen.

In termen van gezamenlijke militaire projecten heeft het ‘Samenwerkingsgordelproject’, waaraan het Koninkrijk Saoedi-Arabië deelnam met de landen van de Samenwerkingsraad, tot doel de operationele centra van de luchtmacht en de luchtverdediging van de GCC-landen automatisch met elkaar te verbinden, en het is eind december 2001 in werking getreden. Het Secure Communications Project heeft ook tot doel de strijdkrachten in de GCC-landen aan te sluiten op een beveiligd communicatienetwerk door de aanleg van glasvezelkabels.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *