coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

De spelers van het eerste elftal van Napoli behaalden een historisch succes nadat ze voor het eerst in hun geschiedenis de kwartfinales bereikten door de Duitse gast Eintracht Frankfurt met 3-0 te verslaan in de terugwedstrijd van de Champions League-finale op woensdag.
De wedstrijd vond plaats zonder de aanwezigheid van fans van de Duitse gasten op de tribunes van het stadion “Diego Armando Maradona”, door de beslissing van de lokale autoriteiten, maar dit weerhield hen er niet van om naar het zuiden van ItaliĆ« te reizen en in botsing te komen met de politie, met steun van de fans van de binnenlandse concurrent Atalanta, melden de media.
En na het winnen van de heenwedstrijd weg van huis met 2-0, hernieuwde de ploeg van coach Luciano Spalletti hun suprematie over een Duitse ploeg die voor het eerst deelneemt aan een grote continentale competitie, als resultaat van de overwinning van vorig jaar in de Europa League. seizoen.
Zoals gewoonlijk was de Nigeriaan Victor Osimhen de sleutel tot de overwinning van Napoli. Hij scoorde een doelpunt in elke helft (2+45 en 53), waarmee hij zijn totaal op vier doelpunten bracht in de Champions League en 23 in 28 wedstrijden in alle competities dit seizoen, voordat Polen Piotr Zelensky III voegde toe vanaf de penaltystip (64).
En Napoli bevestigde dat wat ze op lokaal niveau bereiken en stevig op weg zijn naar het winnen van de titel van Italiaans kampioen voor het eerst sinds 1990, met een voorsprong van 18 punten op hun naaste volgers, geen toeval is, maar gepaard gaat met deze eerste continentale prestatie in zijn soort in de Champions League.
De groepscampagne was een duidelijke indicatie van Napoli’s capaciteiten dit seizoen, want hun groep versloeg Liverpool (4-1), het Nederlandse Ajax (4-1, 6-1) en de Schotse Rangers (3-0, 3-0).

Napels.. historische plaatsing in de kwartfinales van het kampioenschap

Napels.. historische plaatsing in de kwartfinales van het kampioenschap

Napels.. historische plaatsing in de kwartfinales van het kampioenschap

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *