FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Inter Milan, het Italiaans voetbalelftal, bereikte voor het eerst in 12 jaar de kwartfinales van de Europese competitie van de Champions League, met een doelpuntloos gelijkspel tegen het Portugese Porto, in zijn thuisstadion Dragao, in de terugwedstrijd van de definitieve prijs op dinsdag. Inter won vorige maand met 1-0 in de heenwedstrijd.
Het laatste optreden van de Nerazzurri in deze rol was in het seizoen 2010-2011, toen ze verrassend werden uitgeschakeld tegen Schalke 04, slechts een jaar na het winnen van de titel ten koste van Bayern, onder leiding van de Portugese coach Jose Mourinho, toen hij een hattrick scoorde. truc voor nog twee titels in 1964 en 1965.
Porto, kampioen van de competitie in 1987 en 2004, worstelde in de laatste minuut door de afwezigheid van hun 40-jarige ervaren Portugese verdediger, terwijl zijn tegenhanger Ottavio de wedstrijd miste toen hij werd weggestuurd in de gouden ontmoeting tussen de twee partijen. in het laatste kwartier.
Porto begon de wedstrijd door te drukken, in een poging het resultaat van de eerste wedstrijd te verbeteren, en de Colombiaan Mateus Uribe sloeg de bal krachtig vanaf 25 meter, die na 3 minuten briljant werd afgebogen door de doelman van Inter Kameroen, Andre Onana.
Dzeko reageerde met een sluipend schot en Porto-doelman Diego Costa (23) scoorde.
In ongeveer twintig minuten van de eerste helft kwam het ritme van de wedstrijd tot rust, zonder echt gevaar voor de twee teams om te scoren.
Het scenario van de tweede helft was vergelijkbaar: de druk van Porto en de verdediging van Inter die luisterde met een beroep op tegenaanvallen.
Lukaku deed mee in de 70e minuut in plaats van Dzeko.
Onana greep opnieuw in en keurde het doelpunt van de Serviër Marc Groic af na een sluipend schot met zijn linkervoet (76).
In het laatste kwartier wist Inter de wedstrijd veilig te winnen en zich te plaatsen voor de kwalificatie.

Na 12 jaar... Inter staat in de kwartfinales van de Champions League

Na 12 jaar... Inter staat in de kwartfinales van de Champions League

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *