coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

(CNN) — Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp, heeft dinsdag aangekondigd dat het van plan is 10.000 werknemers te ontslaan, in een nieuwe ronde van ontslagen die de technologiegigant binnen 4 maanden zal doorvoeren.

In november kondigde Meta het ontslag aan van bijna 13% van het personeelsbestand (11.000 banen), in de grootste reeks ontslagen in de geschiedenis van het bedrijf.

Mark Zuckerberg, CEO van Meta, zei dinsdag in een aankondiging: “Al met al verwachten we de omvang van ons team met ongeveer 10.000 werknemers te verminderen en de aanwerving van nog eens 5.000 in functies die nog niet zijn vervuld, te annuleren. .”

De ontslagen komen te midden van een golf van ontslagen bij andere technologiebedrijven in de afgelopen maanden, als reactie op de reactie van de technologiesector op de torenhoge inflatie, hoge rentetarieven en de vrees voor een dreigende recessie.

Meta’s kernactiviteiten op het gebied van advertentieverkoop zijn getroffen door privacywijzigingen die door Apple zijn doorgevoerd, beperkte budgetten voor adverteerders en toegenomen concurrentie van nieuwe concurrenten zoals TikTok.

En Mita is niet het enige bedrijf dat lijdt onder dalende winsten, aangezien de technologiesector wordt geconfronteerd met een grote test van inflatie en hoge rentetarieven, en verschillende bedrijven hebben de afgelopen maanden ontslagen of ontslagen aangekondigd na een snelle groei. tijdens de pandemieperiode.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *