FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Real Madrid, het eerste voetbalteam van Spanje, zette zijn campagne voort om de titel van de UEFA Champions League te verdedigen, die het vorig seizoen won, na door te zijn gegaan naar de kwartfinales van de continentale competitie.
Vandaag, woensdag, in de terugwedstrijd van de 16e ronde van de Champions League, won Real thuis met 1-0 van Liverpool, een herhaling van de overwinning op de rode teams die ze met 5-2 versloegen in de heenwedstrijd. Anfield Stadium vorige week om te winnen. Met een ticket voor promotie naar de volgende ronde, na een “6-2” overwinning in de doubleheader.
En in het Santiago Bernabeu-stadion in de Spaanse hoofdstad Madrid speelde de ervaren Franse ster Karim Benzema de eerste rol en scoorde het enige doelpunt voor Real Madrid in de 78e minuut.
Benzema bleef voor de tweede keer op rij het net raken voor Liverpool, na tweemaal te hebben gescoord tegen de Engelsen in de heenwedstrijd, waardoor zijn competitietotaal dit seizoen op drie doelpunten kwam.
De overwinning van Real op hun Engelse rivalen kwam met minimale inspanning, in het licht van de terughoudendheid van hun spelers om zich te overbelasten uit angst voor blessures in de aanloop naar hun aanstaande duel tegen gastland en aartsrivaal Barcelona in La Liga aanstaande zondag.
Real Madrid moet drie punten pakken tegen hun Catalaanse tegenhanger in de wedstrijd gespeeld in het (Spotify Camp Nou) stadion, om in de hoop te blijven de lokale titel, die ze vorig seizoen wonnen, te behouden.
Het witte team staat op de tweede plaats in het La Liga-klassement, 9 punten achter Barcelona (de leider), waardoor het absoluut noodzakelijk is om drie punten te pakken van het bolwerk van hun aartsrivaal.
Desondanks baarde Benzema de fans van Real Madrid zorgen, vanwege zijn blessure tijdens het doelpunt tegen Liverpool, waardoor de Italiaan Carlo Ancelotti, de coach van het koninklijke team, hem onmiddellijk moest vervangen.
Met dit resultaat zette Real Madrid, dat vorig jaar de continentale titel won na het verslaan van Liverpool met “1-0” in de finale, hun suprematie over het rode team voort, na hen te hebben verslagen voor de derde opeenvolgende wedstrijd en de zevende in de laatste acht titels. kampioen. League bijeenkomsten.
De laatste overwinning van Liverpool op Real Madrid dateert van 10 maart 2009, toen in de tweede etappe van de 16e ronde van het seizoen 2008-2009.

Kampioenen.. Real Madrid herhaalt de overwinning op Liverpool

Kampioenen.. Real Madrid herhaalt de overwinning op Liverpool

Kampioenen.. Real Madrid herhaalt de overwinning op Liverpool

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *