[colabot1]

In de afgelopen uren zou de romance tussen de actrice worden bevestigd, Juan Viala en een miljardair zakenman Mauricio Filiberti 72 jaar oud. De geruchten begonnen tijdens de vakantie die de presentator had in Punta del Este, nadat ze samen rondhingen.

Deze romance is geboren na een breuk Juan Viala met architect Agustín Zlatorog. De informatie werd vrijgegeven door entertainmentjournalist Ker Weinstein via haar TikTok-account.

Ze bevestigen de romance tussen Juana Viala en de machtige zakenman Mauricio Filiberti.

Een romance die niemand had verwacht, Juan Viala en Filiberti. Hij is een oude vriend van de familie. Juana heeft tijdens quarantaine tijd op zijn jacht doorgebracht… Er lijkt hier liefde te zijn, ‘merkte Ker op.

Volgens Ker Weinstein werden ze gezien terwijl ze rond Nordelta liepen. “En tja, het lijkt erop dat Juana, die een heel omgekeerd menu heeft, nu bij die man zit”.

Ze bevestigen de romance tussen Juana Viala en de machtige zakenman Mauricio Filiberti
Ze bevestigen de romance tussen Juana Viala en de machtige zakenman Mauricio Filiberti.

Zoals gerapporteerd door Paparazzi magazine, reisden Juana Viale en de machtige miljardair samen naar Qatar voor het WK, waren ook aan de Costa Azul om verschillende plaatsen te bezoeken en voegden verschillende topbestemmingen in Europa toe.

Wie is de Argentijnse tycoon die het hart van Juana Viala heeft veroverd

Mauricio Filiberti is 72 jaar oud, hij staat bekend als de “King of Chlorine”, omdat hij de enige is die de staat voorziet van de chemicaliën die nodig zijn om het water van het land te zuiveren. Volgens een publicatie in La Nación heeft journalist Hernán Cappiello onthuld dat Filiberti dat heeft gedaan vermogen van meer dan 300 miljoen dollar.

Ze bevestigen de romance tussen Juana Viala en de machtige zakenman Mauricio Filiberti
Mauricio Filiberti.

Mauricio Filibertinieuw vriendje van Juan Viala, is eigenaar van Edenor, in samenwerking met José Luis Manzano en Daniel Vila, merkte La Nación op. Filiberti is een goede vriend van de familie, aangezien bekend is dat hij een vriend is van Marcos Gastaldi, Juana’s stiefvader.

MET

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *