coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Engelse club Aston Villa maakte woensdag bekend voornemens te zijn om tijdens de komende ramadanmaand een gezamenlijk ontbijt te houden op het terrein van haar “Villa Park”-stadion.

De club, die actief is in de Premier League, heeft op hun officiƫle website een verklaring afgegeven waarin ze bekendmaken dat er op woensdag 5 april een open ontbijt voor moslims zal worden gehouden.

“De Aston Villa Foundation onderneemt stappen om medewerkers en deelnemers te ondersteunen die de heilige maand Ramadan vieren, een tijd van vasten, gebed en bezinning voor moslimleden van onze gemeenschap”, zei het in een verklaring.

Hij voegde eraan toe: “We zijn verheugd aan te kondigen dat Villa Park de partnerlocatie in Birmingham is voor de Iftar Open voor het Ramadan Tent Project, op woensdag 5 april.”

Hij vervolgde: “Open Iftar is een belangrijk initiatief van het Ramadan Tent Project, dat de harmonie in de gemeenschap en verbondenheid vergroot, en vreemden in vrienden verandert tijdens Iftar.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *