coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Een Amerikaanse vrouw vertelde de details van de apenaanval en zei dat ze daar zat en verrast was door de aanval, die later eigendom bleek te zijn van een buurman, en ze zei dat ze nu plastische chirurgie nodig heeft.

“Hij probeerde mijn huis binnen te komen. Hij brak het kleine knopje dat je op de deur indrukt. Ik hing letterlijk aan mijn deur en probeerde de deur te sluiten, ‘voegde Parker eraan toe.

Ik belde de politie en ging naar buiten toen de agenten arriveerden en toen werd ik aangevallen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *