coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Vandaag, woensdag, won Al-Ahly’s eerste volleybalteam de Ready Cup-titel, nadat ze hun tegenhanger Al-Hilal met 3-1 hadden verslagen in een wedstrijd die hen samenbracht in het Prince Abdullah Al-Faisal Stadium in Jeddah.
Al-Ahly ging de strijd in met drie-tegen-twee winst of verlies en wist Al-Hilal een overwinning van drie-tegen-één veilig te stellen.
Al-Ahly wordt beschouwd als het enige team in het toernooi dat al hun wedstrijden heeft gewonnen na het verslaan van Al-Faisaly en Al-Ittihad in de eerste en tweede etappe, met een serie van drie wedstrijden zonder vulling. laatste ronde.

Het vliegtuig van Al-Ahly besluit dat de beker klaar is

Het vliegtuig van Al-Ahly besluit dat de beker klaar is

Het vliegtuig van Al-Ahly besluit dat de beker klaar is

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *