FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Uit het Global Terrorism Index-rapport van het Institute for Economics and Peace (IEP) over belangrijke wereldwijde trends en patronen in terrorisme bleek dat de Islamitische Staat (ISIS) en zijn gelieerde ondernemingen, gevolgd door Al-Shabaab, de Bevrijdingsleger van Balochistan en de Nusrat al-Islam-groep en de moslims, ‘s werelds dodelijkste terroristische groeperingen in 2022.

Islamitische Staat bleef voor het achtste achtereenvolgende jaar de dodelijkste groep ter wereld en registreerde de meeste aanvallen en doden van welke groep dan ook in 2022.

Volgens het rapport registreerde het Midden-Oosten en Noord-Afrika in 2022 slechts 791 doden, een daling van 32%, het laagste aantal geregistreerd in de regio sinds 2013. in 2021 tot 695 in 2022. De regio is gedaald van 57% wereldwijd in terroristische sterfgevallen in 2016 tot slechts 12% in 2022.

In de bovenstaande infographic laten we u een blik zien op de ranglijst van Arabische landen in de Global Terrorism Index 2022.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *