1k-free-spins-coin-master-2023 free-spins-coin-master-unlimited

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Egyptische autoriteiten hebben de arrestatie aangekondigd van twee mensen die worden beschuldigd van het stelen van de villa van de Egyptische speler en Liverpool-ster Mohamed Salah, gelegen in een woonwijk ten oosten van de hoofdstad Caïro.

In de eerste verklaring van het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken naar aanleiding van het incident, woensdag, stelt het ministerie dat de veiligheidsdiensten erin geslaagd zijn de daders van het incident te identificeren en dat het om twee personen gaat, van wie er één eerder werkte als bewaker in het wooncomplex waar zich een villa bevindt in het First Settlement-gebied van New Cairo.

In het persbericht staat dat de twee beklaagden in de provincie Ismailia wonen en het incident op 2 maart hebben gepleegd.

Het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde dat “nadat ze de procedures hadden gelegaliseerd, ze werden gearresteerd en geconfronteerd, ze toegaven het incident te hebben gepleegd, en een van hen gaf toe dat vanwege zijn eerdere werk als bewaker in dezelfde woongemeenschap en Wetende dat villa leeg van huurders, hij was van plan het incident samen met de tweede verdachte te plegen, omdat ze de achtermuur van de genoemde villa beklommen en naar binnen gingen en het incident pleegden.

De autoriteiten verklaarden dat alle gestolen voorwerpen, bestaande uit “een bepaald aantal sportschoenen, een zilveren medaille, een stuk kristal en een bepaald aantal koptelefoons”, in beslag zijn genomen.

Beveiligingsdiensten hadden eerder beelden van bewakingscamera’s in de buurt van de villa van Salah in beslag genomen nadat deze als gestolen waren opgegeven.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *