FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Caïro, Egypte (CNN) — De serie “Hazrat El Omda”, gepland voor uitzending tijdens de komende maand Ramadan, gaat over problemen waarmee Egyptische vrouwen worden geconfronteerd door het uitgangspunt van een jonge vrouw die werkte als professor aan een Amerikaanse universiteit als burgemeester van een landelijk dorp. , om geschokt te zijn door de realiteit die vrouwen in de samenleving ervaren.

De serie, geschreven door journalist Ibrahim Issa, met Ruby in de hoofdrol, gaat ook over het probleem van vrouwenbesnijdenis, evenals de moord op Naira Ashraf, in de media bekend als “The Mansoura Girl”, het eerste drama om dit voorval in beeld te brengen.

Een groot aantal artiesten, waaronder Samiha Ayoub, Lotfi Labib, Salah Abdullah, Ahmed Rizk, Basma, Ahmed Badir, Dina, Mahmoud Abdel-Moghni, geregisseerd door Adel Adeeb, zullen deelnemen aan de serie “Hazrat El Omda”.

Raymond Makar, de producent van de serie Hazrat El Omda, zei dat het idee van het stuk draait om een ​​psychologieprofessor aan een Amerikaanse universiteit, die de burgemeester van haar plattelandsdorp overneemt om verschillende problemen bij de dorpelingen aan te pakken. de weigering van een vrouw om die positie in te nemen, samen met andere problemen die verband houden met de realiteit van de Egyptische samenleving op het gebied van antiquiteitenhandel, drugs, en de heldin Ruby probeert deze problemen aan te pakken en te veranderen.

Makar voegde eraan toe, in exclusieve verklaringen aan CNN in het Arabisch, dat het doel van de “Hazrat El Omda”-serie was om het belang van empowerment van vrouwen aan de orde te stellen, en om te reageren op degenen die zich ertegen verzetten dat vrouwen leidinggevende posities innemen, en daarom probeert het werk iets aan te pakken deze onbalans. waarin alle standpunten worden gepresenteerd, en de paper gaat ook in op de kwestie van genitale verminking van vrouwen. , en werkt eraan om het bewustzijn van het gevaar ervan te vergroten, erop wijzend dat de actrice Ruby is gekozen voor de hoofdrol, omdat we geloven dat ze een sterke actrice is en dat ze de afgelopen periode veel werk heeft laten zien, wat haar kwalificeert voor de absolute rol van de rol.

De praktijk van genitale verminking van vrouwen onder meisjes onder de 19 jaar daalde van 21% in 2014 tot 14% in 2021, en het percentage moeders met meisjes in de besnijdenisleeftijd daalde in dezelfde periode van 35% tot 13%, volgens een onderzoek door werd uitgevoerd door het bureau. Centrum voor Openbare Mobilisatie en Statistiek.

Met betrekking tot de controverses die ontstaan ​​over de kunstwerken die door Ibrahim Issa zijn geschreven, zei Raymond Makar dat het bedrijf besluit om van elk goed verhaal en script een dramatisch werk te maken.

Tijdens het laatste ramadanseizoen presenteerde Issa de serie “Amal Faten Harbi”, waarin sociale en juridische onderwerpen met betrekking tot vrouwen aan bod kwamen, zoals de problemen van echtscheiding en de houding van de samenleving ten opzichte van gescheiden vrouwen.

Met betrekking tot zijn voorbereidingen voor het schrijven van de serie “Hazreti Al-Omda”, zei Ibrahim Issa dat hij, voordat hij het stuk schreef, onderzoek deed naar de wet van burgemeesters en sjeiks, om alle details van de persoonlijkheid van de burgemeester en de problemen die hij heeft te leren kennen. . gezichten, zelfs het salaris dat hij ontvangt, waar lang naar werd gezocht.

Het uitvoeren van de taken van burgemeesters en sjeiks in Egypte wordt geregeld door wet nr. 58 uit 1978, en het werd in principe goedgekeurd door het Comité voor Defensie en Nationale Veiligheid in het Egyptische parlement, dat in de maand januari straffen zouden worden opgelegd aan iedereen die zijn plichten niet of niet vervulde. Een loopbaan begint met een waarschuwing en eindigt met ontslag.

Issa voegde in verklaringen voor het programma “The Last Word”, dat de media aan Mays Al-Hadida op het ON-kanaal presenteerden, toe: “Het aantal echte gebeurtenissen waarvan Egypte getuige was in de afgelopen periode, zoals de moord op het meisje Mansour Naira Ashraf en haar collega werden gecombineerd, en dit incident neemt een groot deel van de serie in beslag en gaat over de zoektocht naar de wortels van het incident, hoe het gebeurde en hoe de burgers ermee omgingen. De serie gaat ook over andere gebeurtenissen, zoals het fenomeen van het investeren van geld en de verspreiding van drugs op het platteland.

In de stad Mansoura, ten noordoosten van de hoofdstad Caïro, werd studente Naira Ashraf afgelopen juni op straat onthoofd door haar klasgenoot.

Hij vervolgde: “De serie presenteert de afwijzing van de Egyptische samenleving door een vrouw die de positie van burgemeester overneemt en dit onderwerp confronteert, en al snel veranderen de dingen tijdens de afleveringen en onthullen hoe de heldin, Safia Aref Al-Faris, erin slaagde om effectief te beheren de zaken van haar dorp, en slaagde erin misvattingen te veranderen, erop wijzend dat de serie alles vertegenwoordigt wat het Egyptische platteland lijdt onder de kwestie van vrouwenwerk, genitale verminking van vrouwen, kindhuwelijken, illegale immigratie en de vertegenwoordiging van salafistische en broederschapsstromingen.

Issa zei dat de cast van Ruby als burgemeester “verrassend” was voor het publiek, omdat ze bekend en beroemd was om haar lichte rollen, hoewel ze complexe rollen speelde in sommige kunstwerken, zoals de serie “Women’s Prison”, en zelfs recentelijk Ruby. vertegenwoordigde massaliederen die geschikt waren voor jongeren, en vertegenwoordigt daarom een ​​ander werk. Wat betreft haar eerdere rollen, Ruby was ook enthousiast over het werk en accepteerde het onmiddellijk nadat het haar was aangeboden.

Ibrahim Issa onthulde de kenmerken van de rol die Ruby zal spelen in de serie “Hazrat El Omda”, waar ze de rol zal spelen van een professor in de psychologie aan een Amerikaanse universiteit, die een transformatie in haar leven ondergaat vanuit de eliteklasse. om gedwongen te worden om de problemen van de samenleving onder ogen te zien, prees Ruby’s “toewijding, ijver en toewijding om te werken”. .

Op de controverse rond de tekst van het nummer Tatar uit de serie “Hazrat El Omda”, reageerde Ibrahim Issa lachend met een zin uit het nummer Tatar: “Dit zijn mijn woorden, en degenen die het niet leuk vinden, moeten hun kleren”, eraan toevoegend dat de tekst van het lied is geschreven door de dichter Ayman Bahgat Qamar, gecomponeerd door Walid Saad, gezongen door een zangeres. Medhat Saleh.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *