coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Een groot deel van het Midden-Oosten verwelkomde de historische overeenkomst tussen Saoedi-Arabië en Iran, bemiddeld en gesponsord door China.

Veel mensen hopen dat deze overeenkomst een nieuw tijdperk zal inluiden van de-escalatie van de vijandelijkheden in enkele van de meest complexe conflictgebieden in de regio, zoals Jemen, Irak en Syrië.

In dat kader sprak Faisal Abbas, hoofdredacteur van Arab News, met CNN-anker Becky Anderson over de details van de overeenkomst en wat het betekent voor de Verenigde Staten, vooral omdat het werd gesponsord door China.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *