coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische minister van Buitenlandse Zaken, prins Faisal bin Farhan, heeft woensdag een ontmoeting gehad met de speciale gezant van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor Syrië, Geir Pedersen, volgens een verklaring van het Saoedische ministerie van Buitenlandse Zaken op woensdag.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Saoedi-Arabië kondigde aan tijdens de bijeenkomst de ontwikkelingen in de Syrische arena en de regio te bespreken en van gedachten te wisselen over kwesties van wederzijds belang.

Dit komt te midden van tekenen van een verschuiving in de Arabische houding ten opzichte van Damascus, na meer dan een decennium van bevriezing van het Syrische lidmaatschap van de Arabische Liga tijdens een opstand tegen het regime van de Syrische president Bashar al-Assad, alvorens over te gaan in gewapende gevechten tussen de regering en de oppositie.

In verklaringen tijdens het Veiligheidsforum van München, ongeveer een maand geleden, zei de Saoedische minister van Buitenlandse Zaken dat er in de Arabische wereld een consensus aan het ontstaan ​​is over de zinloosheid van het isoleren van Syrië, gezien de noodzaak van een dialoog met Damascus, en dat de huidige situatie “onhoudbaar” is. “

Toen de dodelijke aardbeving op 6 februari toesloeg, stuurde Riyadh humanitaire hulp naar Syrië en landden Saoedische vliegtuigen in door de regering gecontroleerde gebieden.

Prins Faisal bin Farhan ontkende de geldigheid van rapporten over zijn voornemen om Damascus te bezoeken, zoals zijn Emirati en Jordaanse tegenhangers deden toen de aardbeving toesloeg, en beschreef het rapport als een “gerucht” waar hij geen commentaar op wilde geven.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *