coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

Al-Nasr First Football Team kwalificeerde zich voor de halve finales van de Custodians of the Two Holy Mosques Cup na het verslaan van hun gastheer, Abha, met 3-1 tijdens de kwartfinale die dinsdag in het Marsool Park Stadium in Riyadh werd gespeeld.
Het Nasrawi-team voltooide de taak snel, nadat ze doorgingen met een vroeg doelpunt van Sami Al-Naji na “10 seconden” van de start van de wedstrijd, en Abdullah Al-Khaibri versterkte het resultaat met een tweede doelpunt naar “20”. minuut.
In de tweede helft voegde Mohamed Maran een derde doelpunt toe voor de Yellows in de 49e minuut, en de invaller Abdel Fattah Adam verkleinde het gat door het enige doelpunt voor Abha te scoren in de 69e minuut, maar het was niet genoeg voor zijn team om te voorkomen dat hij zou vertrekken. het toernooi.
Met deze overwinning herhaalde Team Nasrawi hun dominantie over Team Abhawi tijdens het huidige seizoen, na met 3-0 te hebben gewonnen in de eerste ronde van de Saudi Roshan League, wetende dat de twee teams elkaar volgende zaterdag weer zullen ontmoeten, de 21e ronde van de competitie.
De Braziliaanse spits Talisca, spits van Al-Nasra, nam voor het eerst deel aan de wedstrijd na een periode van afwezigheid vanaf 23 februari vorig jaar, toen de Franse coach Rudi Garcia hem in de 87e minuut in de plaats zette van de Portugese voetballegende Cristiano Ronaldo.
Talisca heeft drie wedstrijden met de Capitals gemist vanwege een gescheurde hamstring, waardoor hij een behandelingsprogramma in zijn thuisland moest ondergaan.
Zo speelt het team van Nasraoui een halve finale tegen Al-Wehda, dat zich kwalificeerde na een 2-1 overwinning op Al-Batina.

Al-Nassr gaat door naar de halve finale van de King's Cup

Al-Nassr gaat door naar de halve finale van de King's Cup

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *