FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

De Fransman Rudi Garcia, coach van het eerste voetbalteam van Al-Nasra, begon met de voorbereidingen voor Abha, minder dan 24 uur nadat hij hetzelfde team had ontmoet in de kwartfinales van de Guardians of the Two Holy Mosques Cup.
De Yellows versloegen dinsdag het zuidelijke team met 3-1 in een wedstrijd die hen samenbracht in de kwartfinales van de King’s Cup in het Marsoul Park Stadium, terwijl ze elkaar zaterdag ontmoeten in de 21e ronde van de Saudi Roshen League. .
De Fransman verdeelde de spelers van het team in twee groepen, die elk oefeningen deden in de ijzeren hal, daarna een conditioneringsoefening, alvorens een reeks tactische zinnen toe te passen.
In de laatste ronde gaf Al-Nasr de leiding over aan Al-Ittihad, na de nederlaag geleden door het team van Al-Jeddawi, dat met een punt voorsprong op Al-Asfar bovenaan het klassement stond.

Al-Nasr initieert voorbereidingen voor een incidentele confrontatie met Abha

Al-Nasr initieert voorbereidingen voor een incidentele confrontatie met Abha

Al-Nasr initieert voorbereidingen voor een incidentele confrontatie met Abha

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *