coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

De eerste editie van het “Saudi Tourism Forum” werd dinsdag gelanceerd in de hoofdstad Riyad onder auspiciën van het Saudi Tourism System. Met deelname van 350 merken; Zij vertegenwoordigen de elitepartners van het Saoedische toerismesysteem; Het duurt drie dagen.
Het doel van het forum is bij te dragen aan de groei en duurzaamheid van de nationale toerismesector, de belangrijkste ontmoetingsplaats te vestigen, mogelijkheden te bieden voor directe communicatie en uitwisseling van informatie, en tegelijkertijd de relaties met de belangrijkste partners in de reis- en toerismesector te versterken . Het zal ook bijdragen aan de promotie van Saoedische bestemmingen, programma’s, ervaringen, pakketten en toeristische producten bij bezoekers van en buiten het Koninkrijk, en de aantrekkingskracht van regionale en internationale toeristen op nationale bestemmingen vergroten; Ervaar Saoedische gastvrijheid, authentiek erfgoed, levendige cultuur en adembenemende landschappen die zich uitstrekken van de hooglanden van Abha tot de oevers van de Rode Zee tot het stuifzand van de Empty Quarter-woestijn.
Fahd Hamid Al-Din, uitvoerend directeur en lid van de raad van bestuur van de Saudi Tourism Authority, verwelkomde alle partners van het Saoedische toerismesysteem. Hij benadrukte de enorme sprongen die het Saudische toerisme heeft gemaakt dankzij de steun van wijs leiderschap en de integratie van de rollen van het Ministerie van Toerisme, de Saudi Tourism Authority en het Tourism Development Fund.
Hamid Al-Din benadrukte het belang van dit forum. Hij riep partners uit de toeristische sector op om samen te werken met toeristische bestemmingen en koninklijke commissies en maximaal gebruik te maken van de door de Saudi Tourism Authority beheerde en voor marketingdoeleinden aangeboden platformen Saudi Spirit en Nusk. hun producten lokaal en internationaal, en dat ze de wensen van de consument willen kennen, partnerschappen willen aangaan en informatie en visies willen uitwisselen; Om producten te ontwikkelen die voldoen aan de wensen van bezoekers en die de ontwikkeling en groei van het bedrijf direct beïnvloeden.
In zijn toespraak drong hij er bij de aanwezigen op aan om Saoedische gastvrijheid te vervangen door “Saoedische gastvrijheid” vanwege de cultuur van gastviering in het Koninkrijk die verder gaat dan de traditionele concepten van gastvrijheid en zorg, aandacht en vrijgevigheid omvat.
en gelanceerd in de marge van het forum; Een reeks seminars en rijke dialoogsessies; waarin een groep deskundigen, bestuurders en ambtenaren participeert; een reeks essentiële onderwerpen bespreken; Zoals: Saoedi-toerisme tussen gisteren en vandaag, de toekomst van Saoedi’s in het toerisme, Asir is een duurzame toeristische bestemming en toeristische producten in de particuliere sector, met Saoedi-toerisme in cijfers.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *