[colabot7]

Van de aankondiging van het Witte Huis over de details van de aankoop van 121 Boeing-vliegtuigen door Saoedi-Arabië, de reactie van Rusland op het voornemen van het Internationaal Strafhof om een ​​onderzoek in te stellen naar oorlogsmisdaden in Oekraïne, en het neerhalen van een Russische straaljager van een Amerikaanse drone nadat hij het boven Montenegro had onderschept. Meer, via een laagterecord van het Libanese pond, naar aanleiding van de eisen van mensenrechtenorganisaties. Compensatie voor werknemers getroffen door Qatar World Cup… Hier is CNN’s dagelijkse samenvatting in het Arabisch met koppen van enkele van de belangrijkste verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Witte Huis kondigt voltooiing aan van $ 37 miljard aankoop van 121 Boeing-jets uit Saoedi-Arabië

Het Witte Huis maakte dinsdag bekend dat Boeing twee contracten heeft gesloten met Saoedi-Arabië voor de productie van maximaal 121 Boeing 787 Dreamliners.

Het Kremlin geeft commentaar op de jurisdictie van het Internationaal Strafhof en de verlenging van de graanovereenkomst

Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov zei dinsdag dat de Russische regering de jurisdictie van het Internationaal Strafhof in Den Haag niet erkent, meldt het Russische persbureau Tass.

Een Russische straaljager schiet een Amerikaanse drone neer nadat hij deze boven de Zwarte Zee heeft onderschept

Een Amerikaanse functionaris die bekend is met de zaak zei dat een Russische straaljager dinsdag een straaljager van de Amerikaanse luchtmacht boven de Zwarte Zee heeft neergehaald nadat hij de propeller van een MQ-9 Reaper-drone had beschadigd.

Het Libanese pond zakt naar een nieuw laagterecord sinds de financiële crisis

De nationale munteenheid van Libanon, het Libanese pond, daalde dinsdag tot een laagterecord en werd verhandeld tegen 100.000 pond per Amerikaanse dollar op de zwarte markt, de parallelle markt die voor bijna alle transacties in het land wordt gebruikt.

Petitie met een miljoen handtekeningen.. Mensenrechtenorganisaties eisen compensatie voor arbeiders die getroffen zijn door het WK voetbal in Qatar

Amnesty International en belangenbehartigingsgroep Avaaz hebben de FIFA, het wereldbestuursorgaan, geschreven om compensatie te eisen voor migrerende werknemers op het WK in Qatar, volgens een open brief die maandag is gepubliceerd.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *