[colabot1]

De wedstrijden van de eerste editie van de Al-Ula Camel Cup zijn dinsdag van start gegaan onder de bescherming van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, kroonprins en voorzitter van de raad van bestuur van de Koninklijke Commissie voor het gouvernement Al-Ula , georganiseerd door de Royal Commission for Al-Ula Governorate in samenwerking met de Saudi Camel Federation.
De eerste dag was er een intense concurrentie binnen het Al-Ula Camel Field vanuit de sportkant, terwijl het wereldwijde evenement gepaard ging met een reeks activiteiten en evenementen die het verleden en het heden in verschillende aspecten met elkaar verbonden.
Bezoekers verschenen in volledige elegantie door middel van kenmerkende kostuums die de natuur en het rijke erfgoed van Al-Ula weerspiegelden, en genoten van een unieke ervaring in een erfgoeddorp dat speciaal was ontworpen voor de Al-Ula Camel Cup, dat hen een verscheidenheid aan lokale voedselopties bood en lokale merken met producten met een historisch karakter die handgemaakt zijn en prominent verbonden zijn met artistieke en showvoorstellingen.
Er waren 6 marathonlopen op een afstand van 4 km, verdeeld in twee categorieën “Hail en Thanaiya Bakkar” en “Zamoul en Thanaiya Qa’dan”. De kameel Faris Faraj Al-Juhani werd eerste in de eerste helft van de competitie en de kameel Salem Obaid Allah Al-Hwaiti won de tweede helft van de competitie en leidde de race. De derde ging naar de kameel “Faris Salem Al-Balawi”. De kameel, Suleiman Hamdan Al-Balawi, won de vierde ronde van de wedstrijd. Camel Saeed Muhammad Al-Asri Al-Khaili nam de leiding in de vijfde ronde, terwijl kameel Hamza Adel Al-Daadi de wedstrijd op de eerste wedstrijddag afsloot door de titel te winnen in de zesde en laatste ronde.
De wedstrijden op de tweede dag van de Al-Ula Camel Cup gaan woensdag verder, aangezien deze zal bestaan ​​uit 4 ronden, “Twee Haqaiq (4 km) en twee Lakaya-rondes (5 km)” voor “Bakkar” en “Qa ‘dan’ categorieën.

Spannende concurrentie bij de lancering van de Al-Ula Camel Cup

Spannende concurrentie bij de lancering van de Al-Ula Camel Cup

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *