[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische minister van Sport, Prins Abdulaziz bin Turki Al-Faisal, bevestigde dinsdag dat “de steun aan Saoedische clubs niet beperkt is tot een bepaalde club zonder een andere, en dat er een speciale manier is om de beste spelers te geven aan Saoedische clubs, die na afloop van de competitie zullen worden gepubliceerd.” kreeg het voor elkaar.”

De minister voegde in verklaringen aan het Saoedische (Al-Ikhbariya) kanaal, die hij op zijn Twitter publiceerde, toe dat het ministerie probeert “clubs te ontwikkelen en alles te vermijden dat de reputatie van de Saoedische sport schaadt”.

De Saoedische minister van Sport zei: “De strategie om de clubs te ondersteunen begon bijna 3 jaar geleden en het is geen kortetermijnstrategie, maar een langetermijnstrategie om te blijven brengen wat het beste is voor deze clubs op het gebied van spelers. , technici en beheerders, en om een ​​product te creëren dat volledig de Saoedische competitie is.”

De Saoedische minister bevestigde dat “er verschillende partijen zijn die samenwerken in deze kwestie, of het nu gaat om de voetbalbond, het ministerie van Sport en Clubs, de profcompetitie, de eredivisie en andere verenigingen in de federatie”, aldus Al-Ekhbaria.

Hij voegde eraan toe: “Ons doel is om een ​​geïntegreerd systeem te creëren en de sportsector zo volledig mogelijk te ontwikkelen, zodat deze het rendement krijgt dat het verdient in termen van de steun die we vandaag krijgen van ons genereuze leiderschap, en de realiteit van sport in de toekomst weerspiegelt. Koninkrijk van Saudi Arabië.”

Hij legde uit: “De ondersteuning is geen uitzondering voor de club boven de clubs, want de ondersteuning is voor iedereen, en wij en de clubs proberen de beste spelers op een specifieke manier en een specifiek mechanisme te brengen, en de clubs kennen deze details. . en als we klaar zijn met het beheer ervan, zullen ze worden gepubliceerd.”

Prins Abdulaziz bin Turki Al-Faisal benadrukte: “In het licht van de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman’s grote steun voor de Saoedische sport, zullen we niet stoppen bij het organiseren van de Club World Cup dit jaar en de Asian Cup in 2027.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *