[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Cristiano Ronaldo, een speler van de Saoedische club Al-Nasr, heeft op Twitter een interactie op gang gebracht, nadat hij dinsdagavond uitbarstte van woede tegen de scheidsrechter van de wedstrijd tussen Al-Alamy en Abha. , in de kwartfinales van de bekercompetitie.Conservator van twee heilige moskeeën. .

De Portugese vedette uitte zijn woede op scheidsrechter Andres Tremanis nadat hij het einde van de eerste helft had gefloten in een tegenaanval die hij leidde in het voordeel van zijn team, waarvoor hij een gele kaart kreeg.

Ronaldo kon geen doelpunten maken, noch met een doelpunt, noch met een assist, in een wedstrijd die Al-Nasr in hun voordeel besliste ten koste van hun gast, Abha, met drie tegen één.

Met deze overwinning plaatsten de teamgenoten van Cristiano Ronaldo (38 jaar) zich voor de halve finale en regelden een wedstrijd met Al-Wehda Club, dat de underdog met twee-één versloeg.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *