[colabot7]

Noord-Korea zei aanvankelijk dat het twee kruisraketten had gelanceerd vanaf een onderzeeër, een nieuwe efficiëntie in zijn militaire capaciteiten die het kan gebruiken in geval van een conflict. grens.

De test van de raketonderzeeër kwam vóór geplande gezamenlijke militaire oefeningen tussen Zuid-Korea en de Verenigde Staten, die vandaag begonnen nabij de Noord-Koreaanse grens. Het is de grootste oefening tussen de twee landen in de afgelopen 5 jaar.

Het komt ook slechts drie dagen nadat Kim toezicht hield op de lancering van een ballistische korteafstandsraket, met zijn jongste dochter, vermoedelijk rond de 9 en genaamd Kim Ju-e, vaak gezien met haar vader.

Maar analisten wijzen erop dat de Zuid-Koreaanse inlichtingendienst onlangs heeft gezegd dat Kim ook een oudere zoon heeft die niet in het openbaar is gezien.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *