[colabot7]

De spelers uit de eerste divisie van Najran behaalden een waardevolle overwinning op gastheer Al Shula met het resultaat “3-1” in de 25e ronde van de Yellow League voor de spelers uit de eerste divisie “The Flag Day Tour” in het Al Stadium van de Shula-club, op maandag.
Het zuidelijke team keerde terug naar de winnende toon na de hik in de afgelopen drie ronden van de competitie, verloor van Al-Ahly “2-0”, en viel in de val van een negatief gelijkspel tegen Al-Ain “0-0”, en verloor van Riyadh “2-1” “.
De Kameroenese spits Alain Akono opende de wedstrijd met doelpunten in de laatste minuut van de eerste helft op minuut «45 + 4».
In blessuretijd vergrootte Hassan Diarra de voorsprong van zijn team door het tweede doelpunt te scoren in de minuut “90 + 4”, en Carlos verkleinde het gat door het enige doelpunt voor zijn team 90 + 7 te scoren, voordat Hussein Al-Asmari de kogel afvuurde. de gasten hadden genade met het derde doelpunt “90 + 11”.
Op de 16e plaats verhoogde Najran de score naar 22 punten, terwijl Al-Shoulah onderaan de ranglijst staat met 11 punten.
Op zaterdag zal Najrani strijden in de 26e ronde van de competitie wanneer ze hun Arabische tegenhanger verwelkomen, terwijl Al-Shoula op dezelfde dag Al-Qadisiyah zal bezoeken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *