[colabot7]

Al-Wehda First Football Team bereikte de halve finale van de Guardians of the Two Holy Mosques Cup na een 2-1 nederlaag op bezoek bij Al-Batin in het King Abdulaziz Sports City Stadium in Al-Sharaa op dinsdag. ‘ in de kwartfinales, om zich maandag bij Al-Ittihad aan te sluiten, die hun plek boekten. Al-Fayha verslaan met strafschoppen.
Het team van Al-Wahdawi ging op voorsprong met een doelpunt voor de leiding via de Marokkaan Faisal Fajr “19” en Al-Batin reageerde met een gelijkmaker via Youssef Fawaz “40”, maar de Braziliaan Anselmo de Moraes, de speler van het westen, bracht de Forsani weer op de voorgrond door in de vijfde minuut extra tijd het tweede doelpunt te maken. in plaats van verloren in de eerste helft.
De halve finale van het duurste toernooi is de tweede voor het Al-Wahdawi-team sinds de terugkeer van het toernooi met een nieuw systeem in 2008, aangezien het voor het laatst zijn plaats op het Gouden Plein boekte in de editie van 2011, toen zijn carrière kwam tot stilstand tegen Al-Ahly, gelijk met hem 2-2 in de eerste game, en verloor met 1-4. verder.
Het team van Al-Wahdawy treft in de halve finale van de King’s Cup de winnaar van de ontmoeting tussen Al-Nasr en Abha.

Koningsbeker.  Al-Wahda sluit zich aan bij Al-Ittihad in de halve finale

Koningsbeker.  Al-Wahda sluit zich aan bij Al-Ittihad in de halve finale

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *