coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

De Noor Erling Haaland scoorde vijf doelpunten, een “mega hattrick”, waarmee hij zijn Engelse kant Manchester City naar een 7-1 overwinning op Leipzig leidde in een wedstrijd die hen samenbracht in de terugwedstrijd van de Champions League van de laatste 16 op dinsdag.
Haaland scoorde zijn goals in de 22e minuut vanaf de penaltystip, 24e en de tweede uit de verloren tijd van de eerste helft, 52 en 57, en Ilkay Guendogan en Kevin De Bruyne voegden de zesde en zevende goals toe in de 49e en tweede minuut van stoptijd. tijd voor het spel.
Na zijn vijf doelpunten werd Haaland met 22 jaar en 236 dagen de jongste speler die de grens van 30 doelpunten in de Champions League overschreed, 116 dagen achter de Franse topscorer Kylian Mbappé, de ster van Paris Saint-Germain.
Met deze overwinning plaatste het Manchester City-team zich voor de kwartfinales van het toernooi en won in totaal met 7-1, aangezien de eerste wedstrijd in Duitsland eindigde in een 1-1 gelijkspel. .
Manchester City schoof op naar de laatste 16 na Groep G aan de leiding met 14 punten, terwijl Leipzig die rol op zich nam nadat hij als tweede eindigde in Groep F met 12 punten, één achter Real Madrid.

Kampioen.. Het kwintet van Haaland leidt City naar de kwartfinales

Kampioen.. Het kwintet van Haaland leidt City naar de kwartfinales

Kampioen.. Het kwintet van Haaland leidt City naar de kwartfinales

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *