[colabot7]

Over een paar dagen breekt hier de nieuwe lente aan, waar we naar uitkijken na enkele maanden van extreme kou, wat betekent dat de stijging van de temperaturen en de komst van mooi weer ongetwijfeld meer dan ooit gewenst zijn, met die de eerste zonnestralen nodigen uit tot een wandeling of een drankje op het terras. Vandaag laten we het je zien lente beddengoed van ikeaeen collectie waar je dol op zult zijn en waarmee je je slaapkamer een ideale lentesfeer kunt geven om de komst van het meest bloemrijke seizoen van het jaar te vieren.

In zijn uitgebreide catalogus biedt Ikea een ruime keuze aan bedtextiel, zowel lakens als dekbedovertrekken, spreien, kussenslopen, dekens, enz., allemaal met een grote verscheidenheid aan dessins zodat je voor elk geval de meest geschikte kunt kiezen. voor kinderkamers en volwassenen.

Ikea lente beddengoed dat je nu wilt hebben

Het gaat over LAPPNYCKLAR dekbedovertrek, een prachtige dekbedovertrekset met twee slopen in een dessin met een witte achtergrond en een bloemenprint, ideaal om de komst van de lente te vieren met een all-spring design beddengoed renovatie. Het kost momenteel € 29,99, een uitstekende promotie die je niet mag missen en waar je graag gebruik van zult maken omdat je er lang plezier van zult hebben.

Dit fantastische lente beddengoed van Ikea heeft bloemmotief in zachte grijze en roze tinten, een heel fris ontwerp met decoratieve, met stof beklede knopen. Het is gemaakt van een mengsel van katoen en lyocell, twee natuurlijke materialen die opvallen door hun zachtheid en het vermogen hebben om te zweten en vocht op te nemen, zodat u ten volle kunt genieten van uw uren slaap.

Met wat maten Dekbedovertrek 220×240 cm en slopen 50×60 cm, de hoes heeft een envelopsluiting en de fabrikant geeft de volgende aanbevelingen voor uw verzorging:

  • Wassen in de wasmachine op maximaal 60ºC, op een normaal programma.
  • Gebruik geen bleekmiddel of bleekmiddel van welke aard dan ook.
  • Droog alleen in de droger als het maximaal 80ºC is.
  • Strijken op maximaal 200ºC.
  • Niet stomen.

Als je je beddengoed voor de lente wilt vernieuwen en wilt wedden op het ideale ontwerp voor deze tijd, dan is dit lentebeddengoed van Ikea een van je beste opties.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *