[colabot7]

Mazda Op weg om zijn klanten meerdere oplossingen en kenmerken van zijn voertuigen aan te bieden die aan verschillende omstandigheden kunnen worden aangepast, rust het de meeste van zijn modellen uit met een tractiesysteem vierwielaandrijving i-ACTIV AWD.

Of u nu op een donkere, regenachtige avond over de snelweg rijdt of een besneeuwde bergweg beklimt, de volgende generatie vierwielaandrijving van Mazda is ontworpen om veiligheid en comfort te bieden met een efficiënt verbruik.

Onze ingenieurs hebben het hardware- en softwaresysteem volledig opnieuw ontworpen en hebben, met een proactieve benadering van vierwielaandrijving, i-ACTIV AWD ontwikkeld; volledig autonoom vierwielaandrijvingssysteem die uitstekende terreincapaciteiten combineert met een uitstekend brandstofverbruik.

Hij Het i-ACTIV AWD-systeem houdt de wegomstandigheden voortdurend in realtime in de gaten en let op kleine variaties in wielsnelheid die de bestuurder nooit zou opmerken. Door de koppelverdeling proactief te regelen, zorgt het systeem niet alleen voor een stevige, voorspelbare wegligging voor offroad-prestaties, maar maakt het ook het rijden op ruwe wegen efficiënter door het verspillen van verspillende banden vrijwel te elimineren. .

gebruik makend van breed scala aan sensoren om een ​​zeer nauwkeurig beeld te krijgen van de gehele rijsituatie, inclusief wegomstandigheden en intenties van de bestuurder, i-ACTIV AWD berekent continu de hoeveelheid koppel die naar de wielen wordt gestuurd en past deze aan. Hierdoor kunt u veilig genieten, accelereren, draaien en remmen, zonder dat de banden in welke richting dan ook slippen: vooruit, achteruit of zijwaarts.

Dit aandrijfsysteem i-ACTIV AWD kan in beide SUV-modellen worden geïnstalleerd zoals Mazda CX-60, Mazda CX-5, Mazda CX-30 en in de compacte Mazda3. Behalve, dankzij de Mi-Drive selector in sommige modellen kan de bestuurder de meest geschikte rijmodus kiezen met een enkele bediening, waardoor hij de bedrijfsmodus snel en ergonomisch kan kiezen “Van de weg”.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *