[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De doelman van het Saoedische nationale team en voormalige club Al-Nasr, Salem Marawan, is maandagavond op 64-jarige leeftijd na een langdurige ziekte overleden.

Het officiële Twitter-account van Al-Nasr Club rouwde om de overleden ster en zei dinsdag: “Met grote droefheid en verdriet betuigt de raad van bestuur van Al-Nasr Club zijn condoleances en medeleven met de dood van voormalig Al-Nasr-speler Kapitein Salem Marawan. Hij zal bid voor de overledene na het middaggebed van vandaag in de Prins Fahd Bin Muhammad-moskee op Al-Ha’ir St. Moge God hem zegenen met de overvloed van zijn genade en hem laten wonen in zijn ruime tuinen.

En het account van de club voegde eraan toe in een andere tweet: “Oh God, heb medelijden met uw dienaar Salem Marawan, vergeef hem en doe, God, dat wat hem overkwam hem in uw gelederen verhief. Wij zijn van God en tot Hem zullen wij terugkeren.”

Het hoofd van de Algemene Directie Entertainment in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, Turki Al-Sheikh, rouwde om de voormalige Al-Nasr-speler en zei dinsdag in een tweet op zijn Twitter-account: “Moge God genade hebben met de fatsoenlijke Saoedische ster Salem Marwan, en wat hij is overkomen, laat er verlossing zijn… Mijn condoleances aan zijn eerbare familie en de hele sportfamilie… God, heb medelijden met hem en vergeef hem, vandaag ga ik bedroefd slapen.”

Talrijke sportmedia en voetbalsterren rouwden ook om hem op sociale netwerken.

Salem Marawan begon zijn carrière bij Al-Nasr in 1972 en ging daarmee door tot 1991, gedurende welke tijd hij bijdroeg aan 9 landstitels met zijn team, waaronder 3 keer het League Championship (1980, 1981, 1989), de Cup King 5 keer. , en eenmaal de Federation Cup in 1976.

Salem Marawan speelde ook 44 wedstrijden met het eerste Saoedische nationale voetbalteam en nam met hen deel aan vele toernooien, waaronder vier keer de Gulf Cup, twee keer de WK-kwalificatiewedstrijden in 1978 en 1982 en twee keer de Aziatische Spelen in 1978 en 1986.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *