[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Real Madrid-coach Carlo Ancelotti zei dat zijn team niet nadenkt over een verdedigende manier van spelen, maar eerder over een aanvallende manier tegen hun Engelse tegenhanger, Liverpool, wat erop duidt dat het spel “open” zal zijn. “

Woensdagavond verwelkomt “Al-Merengue” “Reds” in de terugwedstrijd van de 16e ronde van de Europese Champions League voor het seizoen 2022/23.

Real Madrid versloeg Liverpool in de eerste wedstrijd met 5-2.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd zei de Italiaanse coach: “De boodschap is duidelijk, we hoeven niet te rekenen, wat we moeten doen is zo goed mogelijk spelen.”

Ancelotti voegde eraan toe: “We moeten de wedstrijd op dezelfde manier ingaan als in de eerste wedstrijd. We denken niet na over wat er kan gebeuren, we spelen gewoon met zoveel mogelijk passie en winnen de wedstrijd.”

Hij vervolgde: “Ik denk dat het een open wedstrijd wordt, want Liverpool komt hier om het tij te keren. We moeten op beide gebieden goed spelen: verdediging en aanval. We denken niet aan verdediging, we denken aan aanval.”

Eerder onthulde de spits van het team, Eden Hazard, dat hij niet veel met Carlo Ancelotti praat, maar wees erop dat hij de coach altijd respecteert.

De Italiaanse coach reageerde op Hazard door te zeggen: “Het is geen koude relatie, we praten niet veel, het is waar, het is niet het belangrijkste voor mij, maar hij respecteert me, ook al speelt hij niet veel.”

En Ancelotti vervolgde: “Ik heb ook respect voor hem, hij speelt niet omdat er veel concurrentie is, en er is ook Vinicius Junior die op zijn positie speelt en veel bijdraagt.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *