[colabot7]

(CNN) — Het Syrische presidentschap heeft dinsdag aangekondigd dat de Syrische president Bashar al-Assad is aangekomen voor een officieel bezoek aan Moskou om gesprekken te voeren met zijn Russische tegenhanger, Vladimir Poetin.

En het Syrische presidentschap zei in een verklaring: “Al-Assad arriveerde op de internationale luchthaven Vnukova in Moskou, waar hij werd ontvangen door Mikhail Bogdanov, speciale vertegenwoordiger van president Poetin, vice-minister van buitenlandse zaken, Alexander Yefimov, Russische ambassadeur in Syrië, en Bashar Al-Jaafari, de Syrische ambassadeur in Rusland, en hij vergezelde de Syrische president naar hem toe. Hij kreeg bezoek van een grote ministeriële delegatie”, aldus het Syrian News Agency (SANA).

De reis is het eerste officiële bezoek van Bashar al-Assad buiten het Midden-Oosten sinds de verwoestende aardbeving in Syrië en Turkije vorige maand.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *