[colabot7]

Amal bint Faisal, een Saoedische ruiter, won de vierde plaats op het paard “Sanaha”, tijdens haar eerste deelname aan de King Abdulaziz internationale arena, als onderdeel van de openingsceremonie van de Founder’s Cup, nadat ze in 2022 haar ruiterlicentie van de Horse Racing Club had ontvangen , als de eerste Saoedische cavalerie in het veld. sprint.
De Saoedische cavalerie sprak haar tevredenheid uit over het behalen van de vierde plaats op het paard “Sanaha”, bij zijn eerste optreden op het King Abdulaziz International Field, als de eerste Saoedische cavalerie in snelheidsraces, en merkte op dat het winnen van deze positie een grote stimulans zal zijn voor het om door te gaan. kampioenschap, wiens naam elke burger dierbaar is, behalve de oprichter, Zijne Majesteit Koning Abdulaziz – moge God zijn ziel rusten -.
Het is vermeldenswaard dat lokaal geproduceerde paarden deelnamen aan de King Abdulaziz Al Saud Founder’s Cup-ceremonie deze week – moge God hem genadig zijn – met een totaal prijzengeld van 10 miljoen riyals, met 5 miljoen voor elke ronde.
De Founder’s Cup, ook wel de “Crown of Championships” genoemd, wordt lokaal ingedeeld in de eerste categorie en wordt georganiseerd door King Abdulaziz Equestrian Square in Janadriyah.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *