[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Al-Hilal sprak af met Al-Ittihad in de halve finale van de Guardians of the Two Holy Mosques Cup, na het verslaan van hun medespeler Al-Fateh met “3-1”, in een botsing die Al-Azraq eindigde met 10 spelers, in de laatste kwartfinales in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Al-Malaz, op dinsdag.
Al-Hilal Mohamed Kno scoorde een hattrick (17 strafschoppen), de Braziliaan Michel Delgado (48) en de Nigeriaan Edwin Ighalo (84), terwijl de doelpuntenmaker Al-Fateh Firas Al-Buraikan (27) was.
Al-Hilal maakte de wedstrijd vanaf de 67e minuut onvolledig af, nadat verdediger Ali Al-Bulayhi met een rode kaart van het veld werd gestuurd.
De club verscheen vanaf het eerste fluitsignaal tussen de twee teams, want de Marokkaan Murad Patna was dicht bij het openen van de score 5 minuten na een schot dat Abdullah Al-Mayouf, de doelman van Al Hilal, wist te blokkeren, en de Nigeriaan Odion Ighalo reageerde met een schot dat langs de rechterpaal ging van de Zweed Rein Jacob, doelman van Al-Fateh.
Patna miste een strafschop tegen Al-Fateh, die werd toegekend door de Roemeense Radu Petrescu, de scheidsrechter van de wedstrijd, na een “VAR” -beoordeling. Mohamed Kno bereikte het en sloeg het met succes naar huis, waarmee hij de voortgang van de grondeigenaar in de 17e minuut aankondigde; Maar Murad herstelde zijn fout door de rechtergang in te gaan en de bal te passen naar zijn collega Firas Al-Buraikan in het 18e district.
Na de gelijkmaker drongen Al-Hilal-spelers op de deur van Al-Fateh in een poging opnieuw op te schuiven, maar de eerste helft eindigde met een 1-1 gelijkspel.
Aan het begin van de tweede helft kwam Al-Azraq weer op voorsprong met het tweede doelpunt van de Braziliaan Michel Delgado, na een pass van Ighal in de 48e minuut.
Ramon Diaz uit Argentinië moest de wedstrijd met 10 man spelen nadat de scheidsrechter in de 67e minuut een rode kaart aankondigde, dus de spelers van Al-Fateh drongen aan en begonnen een reeks aanvallen. In het dak van het doel, versterkt door het derde doelpunt in de 84e minuut.
De Roemeense scheidsrechter draaide zijn beslissing om een ​​strafschop toe te kennen in het voordeel van Al-Fateh in de 87e minuut terug, nadat hij zijn toevlucht had genomen tot “VAR”, om ervoor te zorgen dat Mohamed Al-Breik zich niet bemoeide met de Marokkaanse Mourad Patna in het 18e gebied, en de wedstrijd eindigde met een 3-0 overwinning voor Al-Hilal en een plaats in de halve finale van de beker.

Al-Hilal wint de overwinning met 10 spelers.. en voorzetten

Al-Hilal wint de overwinning met 10 spelers.. en voorzetten

Al-Hilal wint de overwinning met 10 spelers.. en voorzetten

Al-Hilal wint de overwinning met 10 spelers.. en voorzetten

Al-Hilal wint de overwinning met 10 spelers.. en voorzetten

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *