[colabot7]

De balans lijkt gelijk te zijn tussen het eerste team van Al-Hilal en mede-Al-Fateh tijdens hun wedstrijd om de Guardians of the Two Holy Mosques Cup, voordat ze elkaar dinsdag ontmoeten in het Prince Faisal Bin Stadium in Riyadh in de kwartfinales.
Sinds de lancering van de nieuwe editie van de competitie in 2008 hebben de twee teams elkaar 4 keer ontmoet en hebben beide twee keer gewonnen.
Het begin was in 2010, toen Al-Hilal back-to-back “3-1” en opnieuw “5-0” won in de kwartfinales, voordat hij de titel verloor van Al-Ittihad in de laatste wedstrijd, na strafschoppen, “4-5”.
Na twee seizoenen kwamen de twee teams elkaar weer tegen, in de wedstrijd om de derde plaats, waarin Al-Fateh in 2012 met 3-0 won, en werd de ontmoeting tussen het team van Al-Asimi en de collega van Al-Ahsa weer hervat. , in de achtste finales van de editie van 2020, en eindigde met een duidelijk dubbel doelpunt in het voordeel van Al-Fateh.
Het is veelbetekenend dat de wedstrijd van vanavond de derde wedstrijd zal zijn tussen Al-Asimi en Al-Ahsa in het huidige seizoen, na twee ontmoetingen in de Saudi Roshen League, waarin de twee partijen afwisselend overwinningen behaalden, aangezien Al-Azraq 1-0 vierde. in de eerste ronde, en Al-Fateh reageerde met een score van 2-1 voor de rekening van de tweede ronde.

Al-Hilal en Al-Fateh .. Wie verbreekt het bekerpartnerschap?

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *