[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Al-Arabi keerde terug naar het winnende circuit na twee gemiste rondes, na een doelpunt achterstand tegen hun gast Al-Orouba om met “2-1” te winnen in de wedstrijd die maandag plaatsvond in het Education Department Stadium in Unaizah , als onderdeel van de 25e ronde van de Yellow League. eerste klas clubs.
Al-Orouba nam een ​​vroege voorsprong via hun Braziliaanse spits Tiago Bezerra in de “13.” minuut, en het Al-Qassim-team slaagde erin het resultaat in de blessuretijd van de eerste helft “45 + 3” te verbeteren via de Ivoriaanse Sheik Kumara.
Vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kende de Senegalese Fewkes-Ablai de punten toe aan zijn ploeg, nadat hij scoorde in de “85”. minuten scoorde het winnende doelpunt en leidde Al-Ahmar naar een waardige overwinning.
Het duo Al-Orouba, Thiago Bezerra in de 64e minuut en Abdul Rahman Al-Dhafiri 90+6 na de tweede gele kaart, werden uitgesloten van de wedstrijd.
Al-Arabi verhoogde hun score naar 42 op de vijfde plaats, terwijl het totaal van Al-Orouba op de 11e plaats bevroor op 30 punten.
Al-Arabi bezoekt aanstaande zaterdag Najran in de 26e ronde van de competitie en Al-Orouba ontvangt zondag zijn tegenhanger Al-Sahel.

Arabische kapers van het arabisme

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *