[colabot7]

Al-Okhdood Al-Awwal-voetballers behaalden hun derde opeenvolgende overwinning in de Yellow League voor de eerste divisie door gastheer Al-Ain met 2-1 te verslaan in de wedstrijden van de 25e ronde van de competitie, in de King Saud Sports City-stadion. in Al Baha.
De goals van het Zuid-Tunesische team werden gescoord door Burhan Hakimi in de minuut “3”, en Maicon Douglas voegde het tweede doelpunt toe in de groove “18”, en de Algerijn Ibrahim Shenihi verminderde de score in het voordeel van Al Ain in de minuut ” 90+4″.
Voor het tweede doelpunt van Al-Okhdood won het Al-Ain-team in de 16e minuut een penalty die werd omgezet door Ibrahim Sheneihi, maar hij verwerkte deze niet om de strafschop te verspillen.
Yassin Hamza, de verdediger van Al Ain, kreeg een regelrechte rode kaart in “87.” minuten na tussenkomst van Othman Batou, de aanvaller van Al-Ukhdood.
Al-Okhdood bleef op de derde plaats met 50 punten, twee punten voorsprong op Al-Ahly, de tijdelijke leider, en wacht op de uitkomst van Al-Hazma One, terwijl Al-Ain op de 14e plaats bleef met 27 punten. , en faalde voor de vierde keer op rij na twee keer verliezen en ook gelijkspel.
Het is opmerkelijk dat Al-Okhdood Al-Hazm op zondag in Najran ontvangt, terwijl Al-Ain hun gastheren Hajar op dezelfde dag in Al-Ahsa ontmoet.

Aan beide zijden vergroot de groef het ooglijden

Aan beide zijden vergroot de groef het ooglijden

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *