[colabot7]

Het Al-Nasr Al-Awwal-voetbalteam voltooide maandag hun voorbereidingen om de bezoekers, Abha, te ontmoeten in de kwartfinales van de Guardians of the Two Holy Mosques Cup, op dinsdag, door middel van een sessie waarin de Braziliaan Anderson Talisca, een team speler, nam deel na herstel van een blessure doordat hij de afgelopen periode niet met het team kon deelnemen.
De training onder leiding van de Fransman Rudi Garcia omvatte verschillende fitnessoefeningen met de bal en de spelers voerden via verschillende groepen technisch-tactische oefeningen uit, voordat Garcia een manoeuvre met de bal oplegde aan het hele veld.
Onmiddellijk na de oefensessie gingen de spelers naar een speciaal kamp voordat ze tegenover Abha stonden.

Voor Abha.. Talisca herleeft de overwinning

Voor Abha.. Talisca herleeft de overwinning

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *