[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Saoedi-Arabische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft zondagavond in een verklaring aangekondigd “de executie van een Jordaan, nadat hij was veroordeeld voor het smokkelen van verboden amfetaminepillen in de Tabuk-regio”, aldus het Saudi Press Agency (SPA). .

Het ministerie zei in een verklaring: “Hussein Saeed Abdel Fattah Abu Al-Khair, een Jordaans staatsburger, werd gearresteerd toen hij verboden amfetaminetabletten smokkelde, en zijn onderzoek resulteerde in de beschuldiging van wat hem werd toegeschreven, en hij werd verwezen naar de rechtbank heeft tegen hem een ​​akte afgegeven met het bewijs dat hij ervoor was veroordeeld en een discretionaire straf om hem te doden. Het vonnis werd bevestigd door zowel het Hof van Beroep als het Hooggerechtshof, en er werd een koninklijk bevel uitgevaardigd om uit te voeren wat bij de wet was besloten en ondersteund door de verwijzing”, luidt de tekst van het persbericht dat is gepubliceerd door (SPA).

Het ministerie voegde eraan toe: “Het doodvonnis werd uitgevoerd als een discretionaire maatregel tegen de dader, Hussein Saeed Abdel-Fattah Abu Al-Khair, op zondag in de Tabuk-regio.”

En het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigde in een verklaring dat het dit publiceert, “om de wens van de regering van het Koninkrijk te bevestigen om alle soorten drugs te bestrijden vanwege de ernstige schade die ze toebrengen aan het individu en de samenleving, en om de strengste strafmaatregelen voor de daders en waarschuwt iedereen die dat doet, de wettelijke straf zal zijn lot zijn”, aldus het citaat.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *