[colabot7]

Met grote nervositeit en angst om Ricardo Darín opnieuw te volgen bij de Oscars, Florencia Bas werd een van de ambassadeurs van de Argentijnse mode in de wereld. Bij haar optreden op de rode loper van de prijsuitreiking koos de vrouw van de acteur ervoor om een ​​stuk te dragen Evangelina Bomparola, een van haar favoriete ontwerpers.

Voor deze gelegenheid gebruikte Florencia Bas een jurk in de groentinten van de Engelse familie, compleet met tendensachtige details en trouw aan haar stijl. “Stel je Florence voor, gekleed in Engels groen met een bepaalde textuur die licht geeft. Ik heb Florencia’s jurk op haar lichaam getekend”, zei de ontwerper over het stuk dat ze ontwierp voor de echtgenoot van Ricardo Darín.

Florencia bas met stuk Evangelina Bomparola, een van haar favoriete ontwerpers.

In hetzelfde onderwerp voegde Evangelina Bomparola toe: “We gaan uit van een genre gebaseerd op zijde en katoenen gaas geborduurd met kralen, kristallen en mini cuvee pailletten.. Op het toilet van groene zijden crêpe heb ik snitten onderzocht die harmonie zouden geven aan zijn figuur”.

De jurk heet Caelum in relatie tot zijn briljante loop en in relatie tot het homoniem Constellation en in relatie tot de Hollywood-sterrenconnotatie.

Door meer detail toe te voegen aan een stuk met nationaal DNA, valt op dat de bovenkant van de jurk is verfraaid zonder uitsparingen op de schouders of mouwen. Wijde snit met een diepe V-hals die eindigt met 3/4 mouwen in kimonostijl. De rok is aangesloten op het lichaam met een lichte uitloper vanaf de knie en verschillende uitsparingen die spelen met draad en haar om rondingen te modelleren en te benadrukken.

Oscars 2023: Wat Florencia Bas gebruikte om Ricardo Darín te begeleiden bij de uitreikingen
Florencia bas met stuk Evangelina Bomparola, een van haar favoriete ontwerpers.

Tegen het einde, aanwezigheid, in de taille, een zwarte riem met kwastjes van korte groene zijden versieringen en harmonie met zwarte schoenen en tas.

Schakel Premium Review-suggesties uit Schakel Premium Review-suggesties uit

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *