[colabot7]

De spelers van Newcastle United vergrootten hun kansen om op de eerste vier plaatsen van de ranglijst van de Engelse Premier League te verschijnen, nadat ze zondag in de zevenentwintigste etappe van de competitie een waardevolle 2-1 overwinning behaalden bij de gast van Wolverhampton. .
Het krediet van Newcastle, dat onlangs een einde heeft gemaakt aan de wankele reeks resultaten in de competitie, is gestegen tot 44 punten op de vijfde plaats uit 25 wedstrijden, 4 punten achter Tottenham Hotspur op de vierde plaats, die 27 wedstrijden heeft gespeeld.
Aan de andere kant stopte het krediet van Wolverhampton, dat in de laatste vijf duels één zege behaalde, op de dertiende plaats op 27 punten.
Newcastle scoorde met de Zweedse ster Alexander Isak in de 26e minuut, voordat Hwang Hee-chan in de 70e minuut gelijk maakte voor Wolverhampton.
De bezoekers vierden de gelijkmaker niet veel, nadat Miguel Almiron in de 79e minuut het tweede doelpunt voor Newcastle scoorde en zo terugkeerde naar de winnende manieren die hij de afgelopen vijf wedstrijden had gemist.

Newcastle versterkt hun Europese fortuin met het Wolverhampton-duo

Newcastle versterkt hun Europese fortuin met het Wolverhampton-duo

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *