[colabot7]

SSC-kanalen en het Shahid-platform zenden exclusief uit in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, met Arabisch commentaar, de meest prominente internationale motorcompetities van deze maand, terwijl ze de Mexico Rally 2023-evenementen op 16 maart uitzenden.
En vanaf de volgende dag en gedurende drie dagen speciale dekking van de Formule 1 vanaf het circuit in Jeddah, dat Jeddah voor het derde jaar heeft gehost, en komt ongeveer twee weken na het einde van de tour van Bahrein, die we ook hebben gedekt. door SSC.
Interessant is dat motorsporten erg populair zijn in de Arabische wereld, en SSC bezit de televisierechten voor veel van hen, en het laatste dat op zijn kanalen werd uitgezonden, was de Xtreme elektrische SUV-race in Neum.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *