[colabot7]

Nog een keer, Voetbalclub BarcelonaHij won via een arbitragegeschil. Dit keer deed hij dat nadat de VAR tussenbeide kwam om Gil Manzano vroeg in de wedstrijd op de hoogte te brengen van een vermeende handbal van Muniain die leidde tot de gelijkmaker van Iñaki Williams in de laatste minuten van de wedstrijd.

Afgezien van wat er in het spel is gebeurd, waar is de speler Atletisch springt achteruit en schrikt van het gevaarlijke spel van dejongdie zijn been buitensporig opheft, vestigt de aandacht op het feit dat de overtreding werd gesignaleerd na de laatste wijziging van het reglement.

In het laatste amendement werd uitgelegd dat in het geval dat, als gevolg van een onbedoelde handbal, een scoringskans wordt gecreëerd of eindigt in een strafschop, de verhuizing is geldig en wordt niet geannuleerd.

Velasco Carballo, toen verantwoordelijk voor de CTA, maakte dit duidelijk en zorgde ervoor dat “onbedoelde handen alleen strafbaar zijn als het doelpunt direct en onmiddellijk wordt gescoord.” Iets wat bij de goal niet het geval is Trouwens, Willems.

Hieronder ziet u de dia gepresenteerd in de bespreking van de Technische Commissie van Rechters, waar de verandering duidelijk is.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *