[colabot7]

De Mexicaanse kampioen maakte een liefdadig gebaar met een kind dat toegewijd was om ruitenwisser te worden

Buiten de ring, Saúl Kaneel Álvarez gekenmerkt door toegang tot mensen en zijn fans die hem opzoeken voor een optreden daden van barmhartigheid of vervul de dromen van mensen met gezondheidsproblemen. Zo is het aan de vooravond van het presenteren van de details van zijn gevecht in Jalisco Kaneel hielp een jongen die professioneel bokser wil worden.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Kun Agüero was bang dat Canelo Álvarez hem zou slaan

In de afgelopen dagen is het verhaal van Fr kind die is opgedragen heldere voorruit auto’s op straat en verkeerslichten, om geld in te zamelen en bokshandschoenen te kopen, vertelde de baby zelf aan de maker van de inhoud voor sociale netwerken.

door tiktoker Manuel Connect een verhaal over een jongen genaamd Walter van 13 jaarHoewel niet wordt vermeld of de jongen in Mexico woont, hoorde de kampioen super middengewicht zijn verhaal en nam via hem contact met hem op invloedrijke personen stuur je een geschenk En motiveer hem om deel te nemen aan professioneel boksen.

Canelo Álvarez hielp een jongen die voorruiten schoonmaakt zijn droom om bokser te worden waar te maken (TikTok/ @manuelconecta // Instagram/ @canelo)
Canelo Álvarez hielp een jongen die voorruiten schoonmaakt zijn droom om bokser te worden waar te maken (TikTok/ @manuelconecta // Instagram/ @canelo)

Manuel Alejandro Núñez was tiktoker die Walter’s verhaal brak. In het eerste deel van de video liet hij een baby zien die op straat aan het werk was om geld in te zamelen, daar onthulde hij dat het zijn doel was om geld in te zamelen en zo handschoenen te krijgen die kosten 100 dollar en koop ook wat verband om hand- en handschoensporten te blijven beoefenen.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Hoeveel Canelo Álvarez werd betaald om deel te nemen aan Creed III

Tijdens die eerste ontmoeting gaf de maker van de inhoud de jongen geld om handschoenen voor hem te kopen, maar hij zette zijn zaak voort, dus namen ze contact op met de bokser uit Guadalajara, die altijd instemt met liefdadigheidsevenementen. Kaneel overeengekomen om professionele handschoenen te donerennaast het wijden van een paar woorden aan hem voor zijn inspanningen.

Saúl Álvarez moedigde de jongeman aan om niet op te geven en zijn dromen blijven najagen, dus feliciteerde hij hem met zijn doel om een ​​professionele vechter te worden, waarbij hij erop aandrong dat zijn gave hem zou helpen zijn dromen na te jagen. Ook verwaarloosde de Mexicaan het werk van minderjarigen niet, voor wie hij zijn verbazing uitsprak over het soort werk dat hij doet.

Canelo gaf hem wat handschoenen om een ​​professionele bokser te worden (TikTok/ @manuelconecta)
Canelo gaf hem wat handschoenen om een ​​professionele bokser te worden (TikTok/ @manuelconecta)

Opgemerkt moet worden dat zijn eigen Kaneel hij heeft herhaaldelijk verteld dat hij in zijn jeugd ijs op vrachtwagens verkocht voordat hij een professionele atleet werd. Dus Kaneel gericht aan het kind via de maker van de inhoud. Dit was de boodschap die ze hem gaf:

‘Walter, ik heb je al zien werken aan het kopen van handschoenen, dat wil je echt. Je moet altijd de illusie van iets hebben en je hebt de illusie dat je een bokser bent; Hier, ik stuur je deze handschoenen als je wilt, knuffel, God zegene je”

Zodra de jongen de video zag Kaneel een paar tranen gelaten; Op het moment van verrassing werd hij vergezeld door zijn vader. Het geschenk van de kampioen van 168 kilogram was echter niet het enige invloedrijke personen Hij nam hem ook mee winkelen in een sportwinkel om alle benodigde uitrusting te krijgen om zijn bokscarrière voort te zetten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *