[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Manchester City-manager Pep Guardiola heeft bevestigd dat de reserves zullen worden opgeroepen op basis van zijn succes bij het winnen van de Europese Champions League (Champions League).

De Spaanse coach leidde de ‘Citizens’ daar naar de landstitel, nadat hij in 2016 de technische taken had overgenomen, maar de Champions League-titel is hem ontgaan, ondanks het bereiken van de finale in 2021.

Guardiola antwoordde op de vraag van een journalist of zijn succes verband houdt met de Europese Champions League: “Ik zal zeker worden beoordeeld in dat toernooi, absoluut ja.”

En hij voegde eraan toe op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd Manchester City-Leipzig: “Omdat vanaf de eerste dag dat ik hier aankwam en bij mijn eerste wedstrijd in de Champions League, ze me vertelden dat je hier bent om de Champions League te winnen, en dat was op het moment dat ik aankwam en hier voor het eerst zat.”

Hij vervolgde door te zeggen: “Ik zei wat?..als ik de coach van Real Madrid was (het zou niet gebeuren) zou ik het begrijpen, maar hier weet ik het niet, maar ik accepteer het, dus het maakt niet uit wat je ga door, het ding zal niet veranderen, ja, absoluut.”

Guardiola zal de “Citizens” leiden tegen het Duitse Leipzig, aangezien de twee teams elkaar dinsdagavond ontmoeten in het Etihad Stadium in de terugwedstrijd van de achtste finales, met een positief resultaat in de heenwedstrijd. gelijkspel 1/1.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *