[colabot7]

Deze week van 13 t/m 19 maart nieuwe en originele series worden uitgebracht verwacht The Fifth Day, Marriage, Fleishman is in Trouble, To Heaven: The Series, Symphony in Blue of The Swarmonder andere.

De vijfde dag

Maandag 13 Maart

De vijfde dag

Movistar Plus+ brengt deze pratende serie in première de strijd van de mensheid tegen een intelligent marien organisme dat in opstand komt om het voortbestaan ​​van zijn omgeving te garanderen. Wanneer onzorgvuldig omgaan met de oceanen zijn natuurlijke habitat bedreigt, vecht dit mariene organisme terug. Uiteindelijk werd het lot van de planeet overgelaten aan een kleine groep wetenschappers.

Operatie Kooi
Operatie Kooi

Operatie Kooi

AMC gaat in première deze Nederlandse thrillerserie die zich richt op het oplossen van een terroristische aanslag en de verschillende gevolgen daarvan. Een medewerker van de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdienst wantrouwt Mardik, een rechercheur van Afghaanse afkomst, na onderzoek naar zijn verleden. Mardik ontvangt van zijn kant een alarmerend bericht dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is afgereisd. Slechts een dag na deze melding zal de aanval plaatsvinden, zodat ze hem uiteindelijk zullen verdenken.

Huwelijk
Huwelijk

Dinsdag 14 Maart

Huwelijk

Filmin brengt deze Britse serie in première met Nicola Walker (Splitsen) en Sean Bean (Game of Thrones). In slechts 4 afleveringen tellen ze mee het drama van een 27-jarig huwelijk met zijn goede momenten, maar ook ups en downs, angsten en onzekerheden.

serie op 19 maart
Van der Valk seizoen 3 downloaden

Van der Valk seizoen 3

COSMO gaat in première met het derde seizoen van deze serie, een actuele heruitvinding van de succesvolle detectiveserie. De serie speelt zich af in Amsterdam en volgt het werk van commissaris Van Der Valk, een meedogenloze en intelligente Nederlandse rechercheur die dankzij zijn deductievermogen door de complexe stad navigeert om mysterieuze misdaden op te lossen.

Fleishman zit in de problemen
Fleishman zit in de problemen

Woensdag 15 Maart

Fleishman zit in de problemen

Disney+ brengt deze serie in première met Toby Fleishman, een man die al wist wat hem te wachten stond toen hij en zijn vrouw na 15 jaar uit elkaar gingen. Nu had hij de weekenden en alle andere vakanties met de kinderen en de stress van co-ouderschap. Maar plotseling verdwijnt zijn ex-vrouw en laat hem achter met Hannah, 11, en Solly, 9, zonder enig idee waar ze is of dat ze van plan is terug te keren.

serie op 19 maart
Ted Lasso seizoen 3

lasso seizoen 3

Apple TV+ gaat in première met het derde seizoen van deze serie, waarin de nieuw gepromoveerde AFC Richmond belachelijk zal worden gemaakt, aangezien mediavoorspellingen hen onderaan de Premier League plaatsen. Nate (Nick Mohammed) wordt nu beschouwd als een wonderkind en is voor Rupert gaan werken bij West Ham United.

Fleishman zit in de problemen
Fleishman zit in de problemen

verweerder
verweerder

verweerder

AXN brengt deze serie in première, geproduceerd door Howard Gordon (Vaderland, 24) waarin cElke aflevering bevat een thriller die verschillende misdaden in verschillende steden en met een andere cast verkent.. Elk verhaal begint in een rechtszaal met een beklaagde, zonder dat kijkers iets weten over zijn misdaad of de omstandigheden die tot zijn vervolging hebben geleid.

Schaduw en bot seizoen 2
Schaduw en bot seizoen 2

Donderdag 16 maart

Schaduw en botten Seizoen 2

Netflix brengt deze serie in première, geïnspireerd op de fantasieromans van Leigh Bardugo. Rekening het verhaal van een laaggeplaatste soldaat die ontdekt dat ze een buitengewone kracht bezit die de sleutel zou kunnen zijn om haar dierbaren te bevrijden. Een soldaat die te maken krijgt met verschillende bedreigingen waarvoor magie misschien niet genoeg is.

19 maart serie
Superman en Lois seizoen 3 downloaden

Superman & Loïs seizoen 3

HBO Max brengt deze serie in première met Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch Superman en een journalist die als werkende ouders voor andere uitdagingen staan.

Een toekomst vol uitdagingen
Een toekomst vol uitdagingen

Vrijdag 17 maart

Een toekomst vol uitdagingen

Apple TV + brengt deze serie in première die vertelt over de ernstige gevolgen van klimaatverandering voor het dagelijks leven. Acht met elkaar verweven verhalen over liefde, werk, religie en gezin. De cast bestaat uit Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Edward Norton, Diane Lane, Matthew Rhys, David Schwimmer, Keri Russell, Marion Cotillard of Forest Whitaker.

Naar de hemel: de serie
Naar de hemel: de serie

Naar de hemel: de serie

Netflix brengt deze serie in première waarin een telefoontje midden in de nacht het lot van Sola (Asia Ortega) zal veranderen: Ángel, haar echtgenoot en leider van de Aluniceros-bende, is overleden. Met een zoon om haar te leiden en vele bedrijven in de problemen, wil Sole niet terugkeren naar de voogdij van haar vader Rogelio (Luis Tosar), een van de grootste dealers in gestolen goederen in Madrid. Sole zal besluiten een nieuwe manier te vinden om het mysterie te ontrafelen dat de sterfgevallen omringde die haar lot bepaalden.

Klasse van '07
Klasse van ’07

Klasse van ’07

Amazon Prime Video gaat deze serie in première vanaf wanneer er ontstaat een apocalyptische vloedgolf tijdens de tienjarige reünie van een meisjesschooleen groep vrouwen moet een manier vinden om te overleven bovenop een campuseiland.

geen voetafdrukken
geen voetafdrukken

geen voetafdrukken

Amazon Prime Video gaat deze aflevering in première waarin Desi en Cata een lijk vinden in het landhuis dat ze net hebben schoongemaakt. Een zigeuner en een Mexicaanse immigrant lijken de plaats delict opgeruimd te hebben en moeten nu ontsnappen aan de politie, maar ook aan enkele Russische huurmoordenaars, een miljonairsfamilie en een ex-man met een mariachiband.

Zwerm

Amazon Prime Video maakt ook zijn debuut Gemaakt door Donald Glover en Janine Nabers, deze serie speelt zich af tussen 2016 en 2018.. Fictie over Dre (Dominique Fishback), een fan geobsedeerd door ‘s werelds grootste popster die besluit hem door het hele land te volgen.

symfonie in blauw

Netflix brengt deze serie in première met een muzikant die op het eiland arriveert om een ​​festival te organiseren. Daar begint hij een liefdesverhaal en raakt hij betrokken bij de problemen van de lokale bevolking.

serie op 19 maart
Sneeuw seizoen 6

Zaterdag 18 maart

sneeuwval seizoen 6

HBO Max gaat in première met het zesde seizoen van deze serie richt zich op hoe cocaïne en crack zich door South Central Los Angeles verspreidden. De politie en sergeant Andre Wright hebben hun zinnen gezet op de jonge Kingpin en buurman Franklin Saint en zijn mannen. Terwijl de lokale politie worstelt om het tij te keren, werken Teddy McDonald en de CIA hard om ervoor te zorgen dat de cocaïnestroom in LA niet stopt.

De Pearl Nolan-zaken
De Pearl Nolan-zaken

zondag 19 maart

De Pearl Nolan-zaken

In Calle 13 gaat deze serie in première met een lokale restauranteigenaar die na een training een lokaal detectivebureau opricht. Ze raakt al snel verwikkeld in haar eerste zaak wanneer ze het lichaam van een goede vriend, Vinnie, ontdekt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *